Friday 26 February 2010

Home Sweet Home

Vi stortrives i vårt nye umøblerte hjem, og vi er veldig fornøyd med det vi har sett av skolen. Vi har bare vært der to dager ennå, hvor vi har vært på informasjonsmøter for internasjonale elever (som er 90% asiatere), blitt registrert og prøvd å velge fag for det kommende året. Nå er det en uke med sosialisering og morro før skolen begynner på ordentlig. Henriette har kanskje en jobb i sikte, så da krysser vi fingrene for at det går i boks!
Etter to harde netter på gulvet, fikk vi endelig madrassene vi kjøpte da vi var på storshopping på IKEA. Vi har fått det meste på plass, bortsett fra møbler på stua, kjøkkenet og i bakgården - og kjøleskapet som kommer på mandag! Vi tenker å lete etter møbler på loppemarked og i bruktbutikker, eller ta oss en runde i nabolaget og se etter ting som folk skal kaste. Vi fant nemlig et bord i går på vei til butikken, som noen hadde satt ut til å bli hentet av søppelbilen. Så det er eneste møbel på stua for øyeblikket.

1 comment:

  1. Hei jenter,
    som dere nå ser på bloggen min http://alohaflisa.blogspot.com/
    så har jeg begynt å blogge igjen! HURRRAAAA!
    og alt pga denne fine bloggen deres her. ble litt småmisunnelig. det er ikke alt man har lyst å dele med alle og enhver på facebook.
    jeg liker veldig godt det nye huset deres, men vi vet jo ikke hvordan det ser ut fra utsiden??
    Jeg har fri idag....så beachen venter! kleeem

    ReplyDelete